söndag 30 augusti 2009

Heja Sverige!

Nu har vi kommit hem efter en händelserik helg i Göteborg!! Vi har haft jätte-kul!Vi fick våra biljetter till finnkampen utav Cramo och utanför Ullevi fanns det en massa evenemang... Mackan och Rasmus passade på att köra en grävmaskin! Vi fick allihop snygga svenska flaggor målade på kinden, vi fick t-shirts och väldigt högljudda "tutor".

Mellan regnskurarna sken solen! Som tur var fick vi sitta på viphyllan, under tak, så vi höll oss torra. Cramo bjöd på drickor, godis, korv, kaffe mm och de hade ett rum för barnen där de kunde pyssla. Lite senare var det någon som underhöll barnen med lite trolleri- mycket uppskattat! Tack så mycket säger vi till Cramo!
När vi köpte GT så fick man med denna snygga hand, ett måste när man ska heja fram Sverige!

Heja Sverige!!

Efter en god natt på fint hotell och en god hotellfrukost begav vi oss till Nordstan för att träffa Emil. Det är bra att ha ett shoppingproffs med sig när vi skulle handla i storstan! Jag köpte t-shirts och luvtröjor till barnen, alla köpte varsin mössa (man får passa på, medans det finns kvar som Emil sa...), Mackan köpte en tröja och Felix köpte ett pennfack.

Nu ska jag försöka samla kraft att städa lite... Mmmmm. Går inget vidare!

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Vilken helg ni haft! Så kul! Och vem skulle inte fått shoppinglycka med en sådan shoppingguide, ser ju ut som ni är ute med en riktig star! Inte för inte som han heter snyggEmil... :)Kram

    SvaraRadera