söndag 1 mars 2009

bowlingkalas!

Nu har vi kommit hem från bowlingkalaset. I dag var det 75 barn som hade kalas i bowlinghallen, och det märktes!!!! Vårt följe bestod av 6 barn, men de andra kalasen hade runt 20 barn... Jag tyckte att det var lagom med våra 6 faktiskt. Först hade det blivit fel i bokningarna så barnen fick börja med att bowla på samma bana, men som tur var ordnade dom tillslut så de kunde dela upp sig på två banor.

Lägg märke till Rasmus som spelar luftgitarr till vänster...

Det första som hände när vi kom till hallen var att ett av barnen tappade en tand! Det blödde litegrand och vi fick lite plast att lägga tanden i så den inte skulle komma bort =) Den tandlöse blev lite bekymrad över hamburgaren som skulle ätas i slutet. Men jag övertygade honom om att det gick att äta med de tänder som fanns kvar i munnen.

Paketöppning!
I ett av paketen fanns skivan "popcornfrisyr" av Mojje, och den spelade vi på högsta volym hela vägen hem. Hoppas ingen fick tinnitus...
Nu ska jag slänga barnen i säng, de spelar guitarr hero - igen!
Sov gott alla!

2 kommentarer:

  1. Ja du, det där med att tappa en tand kan vara traumatiskt. Vilken faslig tur att vi slipper göra det....igen...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Blev han glad för skivan då, var den bra?
    Nja några 20 barn på kalas skulle inte ens jag orka med ;) och förresten vilken förmögenhet det skulle kosta. Det går absolut inte för en fattiglapp som måste silvertejpa sina strumpbyxor och sy sina leggings =)
    kram

    SvaraRadera